SAMSUN / BAFRA - Kızılırmak İlkokulu

Nis

Okulumuz 4/E sınıfı öğrencileri Hanife Betül ÖTÜK, Berra BOLAT´ın yapmış oldukları sanatsal resimler okulumuzda İlçe Milli Eğitim müdürümüz Mehmet Ali KATİPOĞLU ve Şube Müdürlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Resim sergisine öğrencilerimizin ve velilerimizin yoğun olarak katılım sağlandığı görüldü.

emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı. 5 aday arasından en çok oyu alan 4 E sınıfı öğrencisi Begüm İrem ÖZAYDIN Okul Temsilcisi seçildi.

Nis

Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen  Herkes İçin Spor kapsamında masa tenisi turnuvas ı 24-25 Nisan 2018 tarihlerinde Bafra Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Ekm

Okulumuzda Okul Meclisi Başkanı seçimleri yapıldı. Seçimlere 3-I sınıfından Gizem KESKİN, 4- B sınıfından Berilsu ULU, 3- A sınıfından Utku AĞU, 4- G sınıfından Efekan KURT, 4- A sınıfından Muhammed Ali KÜLÜNK olmak üzere 5 aday yarıştı. Seçim sonucunda 4- A sınıfı öğrencisi Muhammed Ali KÜLÜNK Okul Meclisi Başkanı seçilmiştir.