SAMSUN / BAFRA - Kızılırmak İlkokulu

Kas

Okulumuz 3/B sınıf öğretmeni Mine TUNÇER ve öğrencilerinin katılmış olduğu “Benim Şehrimin Öyküsü/The Story of MY City”adlı eTwinning projesi başlıyor.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün #FarkımızOkumakOlsun# projesi kapsamında 28 Kasım 2023 Salı günü 2.dersimizde kitaplarımızı okuduk.

Kas

Bafra Kızılırmak İlkokulu olarak 24 Kasım Öğretmenler Gününü keyifle kutladık.

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Kas

Okulumzun 2023 2024 eğitim öğretim yılı sonbahar için bahçe temizliği yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85.yıl dönümü nedeniyle okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programını büyük bir özlemle gerçekleştirdik. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla yad ediyoruz . #10Kasım

Ekm

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri 7-22 Ekim Kod Haftası dolayısıyla dijital ortamda yapay zeka, blok tabanlı kodlama ve bilgisayar bilimlerine giriş eğitimi aldılar. Eğitim sonucunda dijital ortamda sertifika almaya hak kazandılar.

Eyl

Kızılırmak İlkokulu 4-B Sınıfı olarak Bafra Hasan Çakın İlçe Halk Kütüphanesi'ni ziyaret ettik.

Ağu

Okulumuzda,akıllı tahtaların montajından sonra yeni eğitim öğretim yılına en güzel şekilde hazırlanmak için boya ve tadilat işleri devam etmektedir.

Haz

Okulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim döneminde  yaptığı  ve Ulusal Kalite Etiketi aldığı başarılı eTwinining  projeleri için   Avrupa Kalite  Etiketi ile ödüllendirilimiştir.

May

Okulumuz 2023-2024 yılında da yeniden eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür.

Şbt

Öğrencilerimiz internetin bilinçli kullanımı konusunda arkadaşlarına bir video hazırladılar.

Şbt

2. dönem Öğretmenler kurulu topantımız yapıldı. Toplantıda 2. yaryıl yapılacak çalışamaların görüşülmesinin yanı sıra eTwinning ESEP platformu ve üyelik işlemleri konusunda sunum yapılarak öğretmenler bilgilendirildi. Aynı zamanda okulumuz öğrencilerinden Poyraz KÖROĞLU yürüttüğü eTwinning projesinin TwinSpace sayfası etkinliklerini öğretmenlerine anlatarak projeyi tanıttı.

Şbt

Bir eTwinning okulu olarak her sene projeleriize bir yenisini ekliyor öğrencilerimizi eTwinning ile tanıştırıyoruz. Okulumuzda yürütülen eTwinning projelerimizi tanıtmak amacaıyla öğrencilerimiz tarafından hazırlanan çalışmaları e-sergimizde derledik.

Sergi için;

Ara

Okulumuz öğrencileri  Samsun Lovelet AVM'de yer alan ZAMUNDA tema parkını ziyaret ettiler. Temel meslek alanlarının da içinde bulunduğu birçok meslek ve iş yaşantısını deneyimleme fırsatı bulan öğrencilerimiz eğlenceli bir gün geçirdi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.